Odgovoren za varstvo podatkov:

Kapus d.o.o.
Cesta Železarjev 8
4270 Jesenice
Slovenija
Številka za DDV: SI40093026
Telefon: 00386 (0) 4 583 5005
Faks: 00386 (0) 4 583 5006

Informacije o varstvu podatkov v skladu z GDPR

Osebne podatke, ki nam jih posredujete (kontaktne podatke, pogodbene podatke, podatke za obračun), bomo obdelovali samo za namene obdelave naročil (ponudbe, računi). Brez teh podatkov z vami ne moremo skleniti pogodbe. Če bo to potrebno za obdelavo naročila, bodo vaši podatki posredovani le tistim podjetjem, ki so se zavezali, da bodo te podatke obravnavali zaupno. Vaše podatke bomo shranili v okviru zakonskih zahtev glede hrambe in jih nato izbrisali. Načeloma imate pravico do informacij, popravkov, izbrisa, omejitve, prenosljivosti podatkov in ugovora. Za to nas kontaktirajte. Lahko nas kontaktirate preko zgoraj navedenih kontaktnih podatkov.

Varovanje podatkov

Vse informacije so podane po našem najboljšem znanju in prepričanju. Obžalujemo morebitne napake, vendar ne prevzemamo nobene odgovornosti zanje. Poleg tega ne prevzemamo nobene odgovornosti za zunanje vsebine, na katere se sklicujemo preko povezav. Opozarjamo vas tudi na dejstvo, da informacije, ki jih ponujamo, nenehno spreminjamo zaradi posodabljanja. Vsebina teh strani je avtorsko zaščitena. Podatki so namenjeni izključno osebni uporabi. Prepovedana je kakršna koli nadaljnja uporaba, zlasti shranjevanje v bazah podatkov, objavljanje, razmnoževanje in kakršna koli oblika komercialne uporabe ter prenos tretjim osebam – tudi po delih ali v spremenjeni obliki – brez našega soglasja.

Povezave

Vse povezave so bile zelo skrbno pregledane. Ne prevzemamo nikakršne odgovornosti, niti za pravilnost niti za njihovo vsebino ali prisotnost agresivnih in/ali škodljivih vsebin, kot so virusi, trojanski konji, črvi itd. Zlasti ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za vsebino zunanjih spletnih mest na katere se sklicujejo povezave ustreznih ponudnikov.

Piškotki

Naše spletno mesto uporablja samo piškotek, ki nadzoruje izbiro jezika in je zato funkcionalno potreben za to domačo stran. Poleg tega je nastavljen le še piškotek za potrditev tega, ali so piškotki sprejeti ali ne.